4 Finalmotstånd GØIF 1 (Sandefjord) 1 1 0 0 3
6 1/4finalsmotstånd Kode/Kareby 1 0 0 1 0
7 1/2 finalsmotstånd KB Karlskoga 1 0 0 1 0

15:00

Hönö/Öckerö

Referat: Finalmotstånd GØIF 1 (Sandefjord) - Hönö/Öckerö

Äntligen dags för final....

men det roliga var slut snabb efter 5 minuter låg vi under med 0-2 och vi fattade ingenting...Vi har glömt av att man måste jobba i både med och motgång. Spelglädje kommer inte av sig själv, vi måste bjuda till oxå.
Vi reducerade rätt snabbt genom James som äntligen tog eget avslut efter ha assisterat osjälviskt i kvart o semifinal. Det kändes som om vi hade chansen igen

Efter paus flyttar vi upp laget men åker omgående på ett mål i baken, Då börjar det deppas rejält, det gör nu ont i kroppar som spelat 6 matcher på 3 dagar.

Man kan inte vända allt även om vi var på väg. Sebbe lobbar över målvakten och bollen är på väg in i mål då tyvärr en offsidestående James vill ge den lite extra skjuts. James har varit en fantastisk kille hela slutspelet och förvånat alla, även sig själv tror jag. Han har löpt o löpt o löpt assisterat, serverat, dribblat och målat. Jag och alla andra med för den delen unnar dig verkligen det målet James. Synd att reglerna inte håller med i bland.

Efterhand som vi börja tröttna avtar våran press i stället är det Edvard som haft magmuskelsmärtor hela turneringen räddar oss från att släppa in fler mål.

Killar ni kanske är besvikna över finalförlusten, men jag hoppas att ni kan vara lika stolta i morgon som jag redan är idag.

Tack för att jag får vara med er killar, nu har vi tre veckors ledighet. Hoppas att cupen har varit lika kul för er som för mig. Och att bni är beredda att träna ytterligare hårdare för att bli bättre spelare till hösten.